ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ληστεία στην Αγία Νάπα – Άγνωστοι χτύπησαν τουρίστα και τον κατάκλεψαν

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ληστεία στην Αγία Νάπα – Άγνωστοι χτύπησαν τουρίστα και τον κατάκλεψαν

Σε έδαφος βρετανικών βάσεων φαίνεται να χτύπησαν επίδοξοι ληστές το βράδυ της Δευτέρας (12/12).


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 55χρονο Γερμανό τουρίστα ότι άγνωστα πρόσωπα τον χτύπησαν και του έκλεψαν τα ρούχα και τα αντικείμενα.


Όπως αναφέρεται, ο ίδιος εξήγησε στην αστυνομία ότι την ίδια μέρα μετέβη από την Αγία Νάπα στο οδόφραγμα που βρίσκεται στα Στροβίλια και από εκεί στα κατεχόμενα, ενώ κατά την επιστροφή του έχασε το λεωφορείο. Αναγκάστηκε έτσι να περπατήσει προς την Αγία Νάπα με αποτέλεσμα να χαθεί σε χωριό της περιοχής, εντός εδάφους των βρετανικών βάσεων.


Η περιπέτειά του, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε τελειωμό, καθώς εντοπίστηκε από άγνωστά του πρόσωπα, από τα οποία δέχτηκε σωματική επίθεση. Ακολούθως του έκλεψαν τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του.


Όπως μαθαίνουμε, η αστυνομία των βάσεων ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE