ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ληστεία στην Αγία Νάπα – Άγνωστοι χτύπησαν τουρίστα και τον κατάκλεψαν

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Ληστεία στην Αγία Νάπα – Άγνωστοι χτύπησαν τουρίστα και τον κατάκλεψαν

Σε έδαφος βρετανικών βάσεων φαίνεται να χτύπησαν επίδοξοι ληστές το βράδυ της Δευτέρας (12/12).


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 55χρονο Γερμανό τουρίστα ότι άγνωστα πρόσωπα τον χτύπησαν και του έκλεψαν τα ρούχα και τα αντικείμενα.


Όπως αναφέρεται, ο ίδιος εξήγησε στην αστυνομία ότι την ίδια μέρα μετέβη από την Αγία Νάπα στο οδόφραγμα που βρίσκεται στα Στροβίλια και από εκεί στα κατεχόμενα, ενώ κατά την επιστροφή του έχασε το λεωφορείο. Αναγκάστηκε έτσι να περπατήσει προς την Αγία Νάπα με αποτέλεσμα να χαθεί σε χωριό της περιοχής, εντός εδάφους των βρετανικών βάσεων.


Η περιπέτειά του, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε τελειωμό, καθώς εντοπίστηκε από άγνωστά του πρόσωπα, από τα οποία δέχτηκε σωματική επίθεση. Ακολούθως του έκλεψαν τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του.


Όπως μαθαίνουμε, η αστυνομία των βάσεων ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE