ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα ο 51χρονος – Πέρασε την νύκτα στα κρατητήρια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα ο 51χρονος – Πέρασε την νύκτα στα κρατητήρια

Στην σύλληψη άντρα ηλικίας 51 ετών προχώρησε η ΥΚΑΝ μετά από έφοδο που πραγματοποίησε στην οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας 11/12, μέλη την δύναμης βάσει δικαστικού διατάγματος πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία 51χρονου.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα νάιλον σακουλάκι με 7 γραμμάρια κοκαΐνης καθώς και ένα χαρτομάντιλο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Ο 51χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος παραδέχθηκε την κατοχή ναρκωτικών και αναβολικών.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE