«Κούφια» η επένδυση του Κατάρ – Πάει για πάρκινγκ το φιλέτο δίπλα στο Χίλτον μετά από αίτημα του Δήμου Αγλαντζιάς

«Κούφια» η επένδυση του Κατάρ – Πάει για πάρκινγκ το φιλέτο δίπλα στο Χίλτον μετά από αίτημα του Δήμου Αγλαντζιάς

Κάποτε φιλοξενούσε διευθύνσεις σωμάτων της Εθνικής Φρουράς και έπειτα έγινε αντικείμενο πόθου για το Κατάρ. Ο λόγος για το κρατικό φιλέτο που βρίσκεται δίπλα στην Τεχνική Σχολή και απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον.


Προσελκύει, λοιπόν, νέο ενδιαφέρον αυτή τη φορά, όχι για επιχειρηματίες ή ασιατικά κράτη, αλλά για τον Δήμο Αγλαντζιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης, έχει υποβάλει αίτημα για κατεδάφιση του περιτοιχίσματος του φιλέτου και μετατροπή του ακινήτου σε χώρο στάθμευσης.


Ο κύριος Πετρίδης χαρακτήρισε «τοίχο της ντροπής» το περιτοίχισμα το φιλέτου στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», καθώς αναγράφονται σε αυτόν διάφορα συνθήματα που λερώνουν την περιοχή. Μάλιστα, εισηγείται να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενόψει του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των λεωφόρων Μακαρίου και Καλλιπόλεως.


Όπως δε δήλωσε, συζήτησε το θέμα με τον υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος του εισηγήθηκε να υποβάλει το αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών που είναι ο επίσημος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του εν λόγω φιλέτου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE