Δείτε πώς θα υποδεχθεί η Αριστοτέλους το 2018! Απαστράπτουσα ντυμένη μέσα στα χρυσά κρόσια - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
12.12.2017 - 10:45
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή της γιατί θα έπρεπε να βρίσκεται στην Λεμεσό για το γύρισμα του Πρωτοχρονιάτικου του Alpha.
Την διασκέδαση της βραδιάς θα αναλάβουν οι Άντζελα Δημητρίου, Ελένη Χατζίδου και ο δικός μας, Γιώργος Σταματάρης.
Καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές του Alpha Κύπρου και όπως θα δείτε και στο video κυριαρχεί το "Τατουάζ", αφού οι ηθοποιοί της πετυχημένης σειράς έδωσαν ρέστα.
Η παρουσιαστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", μιλώντας με τους συνεργάτες της για την μεγάλη βραδιά, αποκάλυψε ότι θα φορούσε δύο φορέματα, ένα μακρύ και ένα κοντό.
Εμείς εντοπίσαμε την παρουσιάστρια με το ένα εκ των δύο φορεμάτων. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους ποζάρει με ένα κοντό φορεμα με κρόσια, στο οποίο κυριολεκτικά λάμπει.
'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.