Δείτε πώς θα υποδεχθεί η Αριστοτέλους το 2018! Απαστράπτουσα ντυμένη μέσα στα χρυσά κρόσια - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε πώς θα υποδεχθεί η Αριστοτέλους το 2018! Απαστράπτουσα ντυμένη μέσα στα χρυσά κρόσια - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή της γιατί θα έπρεπε να βρίσκεται στην Λεμεσό για το γύρισμα του Πρωτοχρονιάτικου του Alpha.

Την διασκέδαση της βραδιάς θα αναλάβουν οι Άντζελα Δημητρίου, Ελένη Χατζίδου και ο δικός μας, Γιώργος Σταματάρης. 

Καλεσμένοι οι πρωταγωνιστές του Alpha Κύπρου και όπως θα δείτε και στο video κυριαρχεί το "Τατουάζ", αφού οι ηθοποιοί της πετυχημένης σειράς έδωσαν ρέστα. 

 Η παρουσιαστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα", μιλώντας με τους συνεργάτες της για την μεγάλη βραδιά, αποκάλυψε ότι θα φορούσε δύο φορέματα, ένα μακρύ και ένα κοντό. 

Εμείς εντοπίσαμε την παρουσιάστρια με το ένα εκ των δύο φορεμάτων. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους ποζάρει με ένα κοντό φορεμα με κρόσια, στο οποίο κυριολεκτικά λάμπει. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE