Η ένταση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ένταση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτες εικόνες-ντροπής παρακολουθήσαμε στο επεισοδιακό ντέρμπι που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (11/12) στο Τσίρειο, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο σύζυγός της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, σε μια από τις σπάνιες στιγμές έντασης εντός των γηπέδων, τον είδαμε να διαπληκτίζεται έντονα με στέλεχος της ομάδας της ΑΕΛ. 

Στις φωτογραφίες του Savvides Press Sports Photographers που ακολουθούν φαίνεται η παρέμβαση του steward για να ηρεμήσει και να απομακρύνει τον άσσο του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Αλεξάνδρου:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE