ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 6/12, προβάλλονταν εικόνες από το κατάλευκο χιονισμένο τοπίο του Τροόδους, μια εβδομάδα αργότερα, και παρά την αλλαγή στον καιρό, τα χιόνια συνεχίζουν να στολίζουν το ψηλό βουνό.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 12/12, δεκατρείς μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Τροόδος συνεχίζει να παραμένει χιονισμένο.

Το χιόνι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά σχετικά με τις πρώτες ημέρες, ωστόσο τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να υπάρξει νέα χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία, το βράδυ της Τρίτης 12/12, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 (Από Skicyprus.com):

Δείτε live εικόνες από το Τρόοδος ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE