ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΟΔΟΣ: Παρά τον ηλιόλουστο καιρό τα χιόνια «ντύνουν» ακόμα το τοπίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 6/12, προβάλλονταν εικόνες από το κατάλευκο χιονισμένο τοπίο του Τροόδους, μια εβδομάδα αργότερα, και παρά την αλλαγή στον καιρό, τα χιόνια συνεχίζουν να στολίζουν το ψηλό βουνό.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 12/12, δεκατρείς μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Τροόδος συνεχίζει να παραμένει χιονισμένο.

Το χιόνι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά σχετικά με τις πρώτες ημέρες, ωστόσο τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να υπάρξει νέα χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία, το βράδυ της Τρίτης 12/12, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 12/12 (Από Skicyprus.com):

Δείτε live εικόνες από το Τρόοδος ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE