Στον Πρόεδρο ο ΥΠΑΜ της Αιγύπτου – Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με Φωκαΐδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον Πρόεδρο ο ΥΠΑΜ της Αιγύπτου – Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με Φωκαΐδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη έγινε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας της Αιγύπτου Sedki Sobhy, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, στο πλαίσιο της οποίας υπογράφηκε νωρίτερα Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την έρευνα και διάσωση.

Τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου συνόδευσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, ενώ να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (13/12) θα βρίσκεται στην Κύπρο και ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, για να συμμετάσχει στην 1η Τριμερή Συνάντηση Υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE