Τους κρατά «ζεστούς» για Λαβόρδε ο Παντελή

Τους κρατά «ζεστούς» για Λαβόρδε ο Παντελή

Παρά την τεράστια οικονομική διαφορά που έχει η Ανόρθωση με τον Ρικάρδο Λαβόρδε ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή κρατά «ζεστό» τον κόσμο της ομάδας σχετικά με τον Κολομβιανό που είναι ο πόθος των φίλων της Ανόρθωσης.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν δυο με τρεις κινήσεις και ήδη ο Λέβι με τον Παντελή εξετάζουν διάφορα ονόματα.

Για να υπάρξει περίπτωση επιστροφής του Λαβόρδε θα πρέπει να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του, να ανέβει η Ανόρθωση και να προκύψουν και διάφορα άλλα μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου.

Αν μείνει στην περίπτωση Λαβόρδε όμως η «Κυρία» μόνο ζημιά κινδυνεύει να πάθει.

Ενίσχυση θα γίνει με κεντρικό επιθετικό και ένα ακραίο που θα μπορεί να δίνει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός και ανάλογα των αναγκών θα γίνει ίσως και τρίτη κίνηση αν χρειαστεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE