ΛΕΜΕΣΟΣ: Ότι φανταστείς βρίσκουν πλέον οι αστυνομικοί κατά τους ελέγχους – Ήθελε να «καλουπώσει» βραδιάτικα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ότι φανταστείς βρίσκουν πλέον οι αστυνομικοί κατά τους ελέγχους – Ήθελε να «καλουπώσει» βραδιάτικα

Τι τα ήθελε βραδιάτικα, πρέπει να σκέφτηκαν οι αστυνομικοί, τα 56 ξύλινα καλούπια και τις τέσσερις φωτογραφικές στο όχημα του 28χρονος που συνελήφθη στη Λεμεσό, το βράδυ της Δευτέρας 11/12, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 11/12 για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στο όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία, τέσσερις φωτογραφικές μηχανές και 56 ξύλινα πλακάζ καλουπιών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.