ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντυπωσιασμένοι από τα έργα και την ανάπτυξη στη πόλη ο Αμερικανός και η Γαλλίδα Πρέσβειρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντυπωσιασμένοι από τα έργα και την ανάπτυξη στη πόλη ο Αμερικανός και η Γαλλίδα Πρέσβειρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντυπωσιασμένοι από τα έργα ανάπτυξης που υλοποιούνται στη Λεμεσό έμειναν ο Πρέσβης της Γαλλίας Ρενέ Τροκάζ και η Πρέσβειρα των ΗΠΑ Κάθριν Ντόχερτι, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Τροκάζ συναντήθηκε την Τρίτη 12/12 με τον Δήμαρχο Λεμεσού και έτυχε ενημέρωσης για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο αλλά και για το όραμα που έχει για τη Λεμεσό ως μια πολυπολιτισμική κοινωνία.



Στο ίδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/12 η επίσκεψη της κ. Ντόχερτι, η οποία δεν έκρυψε τον θαυμασμό της από τη ραγδαία ανάπτυξη του Δήμου Λεμεσού σε όλους τους τομείς.



Και οι δύο πρέσβεις είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από το Δήμαρχο στο χώρο της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Προβάλλοντας την πολυπολιτισμική Λεμεσό» η οποία στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Δημοτικού Μεγάρου.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού χαιρέτισε με ευχαρίστηση τις επισκέψεις και αποβλέπει σε μελλοντική συνεργασία με τις δύο πρεσβείες σε κοινά θέματα που αφορούν τον Δήμο Λεμεσού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφίες Δήμος Λεμεσού/Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE