Νικηφόρο το ξεκίνημα της Εθνικής Παίδων U14

Νικηφόρο το ξεκίνημα της Εθνικής Παίδων U14

Με νίκη άνοιξε τον κύκλο των φιλικών της αγώνων η Εθνική Παίδων U14. Στο απογευματινό φιλικό που έγινε στα Κούκλια μετά από πολύ καλή παρουσία νίκησε με 1-0 τα Σκόπια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας διατήρησε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να πιέζει και να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες.

Το γκολ που μας χάρισε τη νίκη σημείωσε στο 74’ ο Ιάκωβος Λαός μετά από μελέ διαρκείας στην εστία των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, 1-0 για την Κύπρο.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους: Κ. Χρυσοστόμου (41’ Χατζηγαβριήλ), Χατζηβασιλείου, Αχ. Γεωργίου (64’ Κωστής), Κατσιάμη (64’ Λαός), Κοκκινόφτα, Α. Χρυσοστόμου (41’ Λοϊζου), Μαρνέρο (64’ Π. Αντωνίου), Οκκά (48’ Νικολεττίδης), Οικονομίδη (41’ Ποντικού), Χρίστου (41’ Ζευκής), Φασουλιώτη (48’ Κοτσώνης).

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη σε δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί πάλι στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 11:00 πμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Το μήνυμα ότι ο στόχος είναι να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντανά μετέφερε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στους δύο ηγέτες – τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Τ/κ ηγέτη - κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στην έδρα των Ηνωμένων  Εθνών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE