«Βόμβα» στην Ιταλία: Σκέψεις για αποχώρηση της Λάτσιο από το πρωτάθλημα λόγω… διαιτησίας!

«Βόμβα» στην Ιταλία: Σκέψεις για αποχώρηση της Λάτσιο από το πρωτάθλημα λόγω… διαιτησίας!

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα μετά την διαιτητική «σφαγή» των Ρωμαίων απέναντι στην Τορίνο!

Μορφή χιονοστοιβάδες παίρνουν οι εξελίξεις μετά το σκανδαλώδες παιχνίδι της Λάτσιο με την Τορίνο που έληξε με 1-3.

Οι οπαδοί της Λάτσιο ζητούν πια από τον πρόεδρο της ομάδας Κλαούντιο Λοτίτο να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, αφού όπως υποστηρίζουν οι «λατσιάλι» πέφτουν θέμα μιας οργανωμένης πολιτικής προσπάθειας, ώστε να μην τερματίσουν σε μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις!

«Θέλουμε ένα δίκαιο πρωτάθλημα. Από χθες δεχόμαστε καταιγισμό μηνυμάτων από οπαδούς της Λάτσιο που μας ζητούν να αποσύρουμε την ομάδα από το πρωτάθλημα, διότι βλέπουν ένα οργανωμένο πολιτικό σχέδιο ώστε να ευνοηθούν άλλες ομάδες. Το ματς με την Τορίνο ήταν ένα ακόμα επεισόδιο, σε μία σειρά λαθών που όλα είναι εις βάρος της Λάτσιο», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου Αρτούρο Ντιακονάλε.

Για του λόγου το αληθές παραπέμπουμε τις φάσεις για τις οποίες δίκαια διαμαρτύρεται η Λάτσιο. Πρώτα ο διαιτητής αρνείται καθαρό πέναλτι σε χέρι του Ιάγκο Φαλκέ και εν συνεχεία αποβάλλει για υπερβολικό λόγο τον Ιμόμπιλε, χωρίς να κάνει σωστή χρήση του VAR, κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τους «λατσιάλι», που βγήκαν πλέον για τα καλά στα χαρακώματα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE