Άσχημο νέο για Καρλάο! Τι συμβαίνει με Εφραίμ και άλλους τρεις

Άσχημο νέο για Καρλάο! Τι συμβαίνει με Εφραίμ και άλλους τρεις

Δεν έφταναν όλα όσα έγιναν χθες βράδυ στο Τσίρειο, τα οποία προκάλεσαν απογοήτευση, αλλά και θυμό στο “στρατόπεδο” των “γαλαζοκιτρίνων” της Λευκωσίας, ήρθε και ο τραυματισμός του Καρλάο για να… “δέσει το γλυκό”.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ, ο Καρλάο αποκόμισε οίδημα μετά από κλωτσιά που δέχθηκε και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Ιωάννου εξετάστηκε από τον γιατρό του στη Ρώμη και με την επιστροφή του στην Κύπρο, θα ξεκινήσει προοδευτικά να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επίσης, οι Μιλάνοφ και Βάτερμαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενσωματώθηκε ο Εφραίμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE