Γερμανία: Λήξη συναγερμού για το ύποπτο πακέτο στην Κολωνία

Γερμανία: Λήξη συναγερμού για το ύποπτο πακέτο στην Κολωνία

Λήξη συναγερμού σήμανε πριν από λίγο η Αστυνομία της Κολωνίας, η οποία είχε κληθεί να ελέγξει ύποπτο πακέτο της ταχυδρομικής εταιρίας DHL που είχε εντοπιστεί σε φαρμακείο.

 


Το πακέτο θεωρήθηκε ύποπτο καθώς βρέθηκε στον πάγκο φαρμακείου, ενώ η γυναίκα που το κρατούσε είχε στο μεταξύ εγκαταλείψει τον χώρο.

Οι αρχές έχουν ενημερώσει τους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με δέματα που μεταφέρονται από την DHL καθώς η εταιρία έχει γίνει στόχος εκβιαστών, οι οποίοι πριν από δέκα μέρες έστειλαν πακέτο με εκρηκτικά σε φαρμακείο του Πότσνταμ, γεγονός που είπε ως αποτέλεσμα την εκκένωση της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Όπως έγινε γνωστό, το πακέτο που αναστάτωσε σήμερα την Κολωνία περιείχε έγγραφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.