Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται να έχει εκδηλώσει ο ΑΠΟΕΛ που ψάχνεται για ενίσχυση, σύμφωνα με το SDNA. Ο Γιώργος Δώνης ήταν εκείνος που είχε καθιερώσει στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ τον Αλβανό χαφ και φαίνεται πως «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του.
Φυσικά, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, το κασέ του αμυντικού χαφ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη είναι υψηλό, αλλά το όνομα του, έχει πέσει εδώ και μέρες στο «τραπέζι». Η διοίκηση του «Αρχαγγέλου» κοιτάει διάφορες περιπτώσεις, τις οποίες θα «παγώσει» ή θα προχωρήσει μετά το τελευταίο παιχνίδι για το 2017 απέναντι στην Ανόρθωση Αμμοχώστου για το πρωτάθλημα.
Οι Θεσσαλονικείς πάντως δεν έχουν αντίρρηση να συζητήσουν τη συγκεκριμένη προοπτική, αλλά σύμφωνα με το SDNA και πάλι, θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό κι όχι να τον πουλήσουν.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com