ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος – Φως στο τούνελ από το DNA

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος – Φως στο τούνελ από το DNA

 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού έτσι ώστε να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα που διεπράχθει το βράδυ του Σαββάτου 09/12 με θύμα τον 89χρονο Μιλτιάδη Κλεάνθους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχε εκδορές στην πλάτη και στο στήθος λόγω… μακαρονιών ο 29χρονος – «Για όνομα του Θεού!»

Οι ελπίδες των ανακριτών εναπόκειται πλέον στα δείγματα DNA που λήφθηκαν από τα νύχια του 29χρονου υπόπτου ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως οι εκδορές που είχε στα χέρια προήλθαν κατά την διάρκεια που μαγείρευε...μακαρόνια, κάτι φυσικά που δεν έπεισε τους ανακριτές.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα ο άτυχος 89χρονος υπέστη αιμορραγικό σοκ ενώ διπλά από το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε επιτραπέζιο φωτιστικό το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το φονικό όπλο.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο φίλος του 29χρονου κατηγορήθηκε γραπτώς για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE