ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ: Ο 31χρονος Μιχαλης Κοντοπύργος από τη Λευκωσία το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ: Ο 31χρονος Μιχαλης Κοντοπύργος από τη Λευκωσία το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη Λεωφόρο Τσερίου στη Λακατάμια, το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12.

Ο Μιχάλης Κοντοπύργος, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου, που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12, στη Λακατάμια.

Η οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα του άτυχου μοτοσικλετιστή έχουν ενημερωθεί για το δυσάρεστο γεγονός από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο ατύχημα στη Λακατάμια – Στο έδαφος μοτοσικλετιστής

Θυμίζουμε ότι, ο άτυχος μοτοσικλετιστής ενεπλάκη γύρω στις 14:00 σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Τσερίου.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός οχήματος, ενώ επιχειρούσε στροφή στα δεξιά για να εισέλθει σε πάροδο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία του άτυχου μοτοσικλετιστή, ο οποίος κινείτο από την αντίθετη λωρίδα κατεύθυνσης του δρόμου. 

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο 31χρονος φέρεται να φορούσε κράνος ασφαλείας κατά τη σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE