ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ: Ο 31χρονος Μιχαλης Κοντοπύργος από τη Λευκωσία το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΕΡΙΟΥ: Ο 31χρονος Μιχαλης Κοντοπύργος από τη Λευκωσία το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη Λεωφόρο Τσερίου στη Λακατάμια, το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12.

Ο Μιχάλης Κοντοπύργος, είναι το νέο θύμα της ασφάλτου, που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12, στη Λακατάμια.

Η οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα του άτυχου μοτοσικλετιστή έχουν ενημερωθεί για το δυσάρεστο γεγονός από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τροχαίο ατύχημα στη Λακατάμια – Στο έδαφος μοτοσικλετιστής

Θυμίζουμε ότι, ο άτυχος μοτοσικλετιστής ενεπλάκη γύρω στις 14:00 σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Τσερίου.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός οχήματος, ενώ επιχειρούσε στροφή στα δεξιά για να εισέλθει σε πάροδο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία του άτυχου μοτοσικλετιστή, ο οποίος κινείτο από την αντίθετη λωρίδα κατεύθυνσης του δρόμου. 

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο 31χρονος φέρεται να φορούσε κράνος ασφαλείας κατά τη σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.