Θα έχει να το λέει…

Θα έχει να το λέει…

Μόλις τέσσερις μέρες έχει που κάθισε στον πάγκο του Οθέλλου Αθηαίνου ο Νεντίμ Τούτιτς (αντικατέστησε τον Αδάμο Αδάμου), όμως κατάφερε να δει την ομάδα του να νικάει τον Εθνικό Άχνας στα πέναλτι, πανηγυρίζοντας την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Coca – Cola.

Πάντως ο Τούτιτς θα έχει να το λέει, ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της νέας του ομάδας, ότι μπόρεσε να «πετάξει» εκτός διοργάνωσης του κυπέλλου, το φαβορί στο αναμεταξύ τους παιχνίδι, τον Εθνικό Άχνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.