ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 55χρονου

ΠΑΦΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 55χρονου

Πενηνταπεντάχρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε την Τετάρτη 13/12 στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 55χρονη από την Έμπα επί της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου, στη Μεσόγη, με κατεύθυνση τη λεωφόρο Μεσόγης , κατά την είσοδό του στη λεωφόρο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 55χρονος.

Ο ποδηλάτης είναι Ελβετός μόνιμος κάτοικος Πέγειας. Τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει κάκωση πλευρών και κρατήθηκε στον χειρουργικό θάλαμο για νοσηλεία. 

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE