Αλί Κασίφ και Ρομαρίνιο «γλεντούν» τη Ρεάλ! (videos)
13.12.2017 - 22:00
Όχι, δεν είναι ανέκδοτο: Αλ Τζαζίρα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 στο ημίχρονο, με τον απίθανο γκολκίπερ των Αράβων, Αλί Κασίφ, να σώζει μια ντουζίνα γκολ των «μερένγκες» και τον γιο του θρυλικού Ρομάριο, να «καρφώνει» τη Βασίλισσα όπως ο πατέρας του!
Ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων ανάμεσα στην Αλ Τζαζίρα του Χενκ Τεν Κάτε και της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο ημίχρονο και το ίντερνετ σέρνεται. Λογικό, αφού όλος ο πλανήτης ψάχνει να βρει ποιος είναι αυτός ο… περίεργος στο τέρμα που έχει πιάσει καμιά 10αριά τετ-α-τετ της Ρεάλ και αν όντως το σκορ είναι 1-0!
Μονάχα μέχρι το 20ο λεπτό του αγώνα, ο 30χρονος γκολκίπερ της ομάδας από τα Εμιράτα είχε 8 στις 8 επεμβάσεις απέναντι στους σούπερσταρ των Μαδριλένων, με τη μία να είναι κυριολεκτικά καλύτερη από την άλλη. Έπιασε τέσσερα εξ επαφής του Ρονάλντο, δύο του Μόντριτς, δύο του Μπενζεμά, ενώ συνολικά στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ είχε 18 τελικές, 2 ακυρωθέντα γκολ και 2 δοκάρια.
Ωστόσο… Αλί Κασίφ είναι αυτός και άντε να τον νικήσεις. Όταν δε η ομάδα του βρίσκεται μπροστά στο σκορ, μπορεί να σκαρφιστεί και κάνα τέτοιο.
Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.