ΤΣΕΡΙ: Φωτιά σε όχημα - Διερευνώνται τα αίτια

ΤΣΕΡΙ: Φωτιά σε όχημα - Διερευνώνται τα αίτια

Φωτιά σε όχημα ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 13/12, σε ανοιχτό χώρο στο Τσέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 18:00 το απόγευμα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας CHEVROLET σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην οδό Θερμοπυλών στο Τσέρι.

Στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.39.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του.

Τα αίτια της πυρκαγιά θα διερευνηθούν την Πέμπτη 14/12 σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE