Πόση στραβάρα…

Πόση στραβάρα…

Δικαιολογημένα οι της Αλκής, φωνάζουν για άδικο αποκλεισμό, αν και προς τιμήν τους έδωσαν συγχαρητήρια στην Ένωση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. 

Βλέποντας το βίντεο με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαρή, δεν ήταν αμφισβητούμενη, αλλά ξεκάθαρη φάση. Η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή και το σκορ θα έπρεπε (στη διαδικασία των πέναλτι) να γίνει 6-5 για την Αλκή. 

Aκολούθως εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι για την Ένωση ο Κουμής και διαμόρφωσε το τελικό 6-6 για τους φιλοξενούμενους. 

Πόση στραβάρα Θεέ μου ο διαιτητής Νεοφύτου; 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE