ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: Υποστήριξε ότι δεν ενεπλάκη στα έκτροπα του Τσιρείου ο συλληφθέντας- Διατάχθηκε η μονοήμερη κράτησή του

ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: Υποστήριξε ότι δεν ενεπλάκη στα έκτροπα του Τσιρείου ο συλληφθέντας- Διατάχθηκε η μονοήμερη κράτησή του

Στην σύλληψη 29χρονου Κύπριου από την Αγ. Φύλα προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Τσίρειο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας 11/12, προχώρησε την Τετάρτη 13/12 η Αστυνομία. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 29χρονου για τα επεισόδια στο Τσίρειο – Αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες

Ο 29χρονος αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες που η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ενώ ανακρινόμενος αρνείται ανάμιξη του στα επεισόδια, παραδέχεται όμως ότι βρισκόταν στο Τσίρειο στάδιο και παρακολουθούσε το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.   

Σε βάρος του 29χρονου διατάχθηκε η μονοήμερη κράτησή του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE