Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο φοιτητής Νίκος Χατζηνικολάου - Τον αναζητούσαν από την Τετάρτη 13/12 φίλοι και συγγενείς

Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο φοιτητής Νίκος Χατζηνικολάου - Τον αναζητούσαν από την Τετάρτη 13/12 φίλοι και συγγενείς

Ο τραγικός θάνατος του Νίκου Χατζηνικολάου έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ρόδο. Ο 20χρονος φοιτητής , βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης 14/12 στην Αρχαία Κάμειρο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που πέρασε τρίτος στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών του Πολυτεχνείου, έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε στην θάλασσα και ήδη έσπευσαν στο σημείο λιμενικοί του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και την σήμανση.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 δηλώθηκε στην Ασφάλεια η εξαφάνιση του ενώ οι έρευνες που έγιναν από αστυνομικούς και εθελοντές για τον εντοπισμό του δεν ευδοκίμησαν.

Ο 20χρονος  όπως διαβάζουμε στην "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και από αναρτήσεις αναζήτησης, που έγιναν στο διαδίκτυο, ο 20χρονος αναχώρησε από την οικία του στην Ιαλυσό με ασημί αυτοκίνητο μάρκας GOLF και αριθμό πινακίδας ΡΟΗ 8548 και δεν επέστρεψε ενώ είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στην οικία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE