Φορτσάρει με πρωινές… ενόψει Ερμή η ΑΕΚ!

Φορτσάρει με πρωινές… ενόψει Ερμή η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μέσα από την σελίδα της ενημερώνει, για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας της όπως προκύπτουν από την προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερμή Αραδίππου.

Δείτε την ενημέρωση από ΑΕΚ:

Mε πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (14/12) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή (Κυριακή 17/12, 18:00) θα είναι επίσης πρωινές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE