ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε ημιφορτηγό με νταλίκα στο δρόμο Ακακίου – Τροόδους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Συγκρούστηκε ημιφορτηγό με νταλίκα στο δρόμο Ακακίου – Τροόδους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00 μ.μ. (14/12) στον δρόμο Ακακίου – Τροόδους.

Στο ύψος του συσκευαστηρίου πατατών στο Ακάκι, υπό συνθήκες που διερευνώνται, ημιφορτηγό και νταλίκα συγκρούστηκαν σφοδρά.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, όπως δείχνουν και τα πλάνα που δημοσιεύει το ThemaOnline, το ημιφορτηγό ανατράπηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ανατραπέντος οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά, αν και είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφερόταν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ημιφορτηγό που είχε κατεύθυνση από Τρόοδος προς Ακάκι, επιχείρησε δεξιά στροφή προς συνεργείο με ελαστικά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που είχε αντίθετη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE