ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Συνετρίβη αεροσκάφος με 25 επιβάτες και πλήρωμα

Καναδάς: Συνετρίβη αεροσκάφος με 25 επιβάτες και πλήρωμα

Αεροσκάφος της εταιρείας West Wind Aviation, με 25 άτομα επιβάτες και πλήρωμα, συνετρίβη νωρίς το πρωί κοντά στο αεροδρόμιο της μικρής καναδικής πόλης Φοντ Ντου Λακ, με συνέπεια πολλά άτομα να τραυματιστούν, ορισμένα εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.


Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο στις 6:15 το πρωί. Στο εσωτερικό του υπήρχαν 22 επιβάτες, οι δύο πιλότοι και ένα άτομο για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

«Όλοι οι επιβάτες μετακινήθηκαν από το σημείο της συντριβής και όσοι χρειάστηκε, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας. 
Το τύπου ATR-42 αεροσκάφος εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τον διάδρομο του αεροδρομίου, κάτι που, σύμφωνα με τους ειδικούς, σημαίνει ότι κατέπεσε σχεδόν αμέσως μετά την απογείωσή του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top