Διασκέδασε με πιστόλι ο Ζαχίντ

Διασκέδασε με πιστόλι ο Ζαχίντ

Την Τετάρτη (13/12) παίκτης μεγάλης κυπριακής ομάδας θεάθηκε να περιφέρεται με πιστόλι και πολύτιμο λίθο στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο λόγος για τον Νορβηγό άσο του ΑΠΟΕΛ με ρίζες από το Πακιστάν, Γκαγιάς Ζαχίντ.

Όσο για την πιο πάνω περιγραφή σε σχέση με τις… δραστηριότητές του, δεν πρέπει να αγχώνει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Να μην ανησυχούν καθόλου για τις ενασχολήσεις του εκτός γηπέδου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το θέμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE