Αφήνει τη Ρωσία και την Κρασνοντάρ και συνεχίζει στην Κύπρο! Η ανακοίνωση

Αφήνει τη Ρωσία και την Κρασνοντάρ και συνεχίζει στην Κύπρο! Η ανακοίνωση

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (14-12) η Πάφος FC εξέδωσε ανακοίνωση μεταγραφής.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο Πάφος FC ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ρώσο μέσο Dmitriy Torbinskiy (Ντμίτρι Τορμπίνσκι) οποιος θα θεωρείται παίκτης της ομάδας μας από την 1η Ιανουαρίου 2018.

Ο Dmitriy Torbinskiy είναι 33 ετών (28/04/1984) και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Krasnodar. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Ρωσίας όπως η Spartak Moscow, η Lokomotiv Moscow και η Krasnodar και ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Ρωσίας. Με την Spartak Moscow ήταν δεύτερος στο πρωτάθλημα (2006 και 2007). Το 2007 ψηφίστηκε ως ένας από τους 33 καλύτερους παίκτες της Ρωσίας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καλωσορίζουν τον Dmitriy Torbinskiy στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE