ΠΑΦΟΣ: Πήγαν να της κάψουν το όχημα αλλά απέτυχαν - «Έδωσε» στην Αστυνομία τον πρώην της

ΠΑΦΟΣ: Πήγαν να της κάψουν το όχημα αλλά απέτυχαν - «Έδωσε» στην Αστυνομία τον πρώην της

Yπόθεση μικρής ζημιάς σε όχημα από κακόβουλη ενέργεια διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτρια οχήματος κατήγγειλε ότι στις 22:40 το βράδυ της Πέμπτης 14/12, άγνωστοι τοποθέτησαν στερεό πετρέλαιο στα ελαστικά του οχήματος και άναψαν φωτιά προκαλώντας του  μικρή ζημιά. 

Το όχημα της, όπως κατήγγειλε η παραπονούμενη ήταν σταθμευμένο πίσω από την πλατεία Κένεντυ επί της οδού Αλφρέδου όπου είχε μεταβεί για επίσκεψη.

Η ιδιοκτήτρια του οχήματος εξέφρασε υποψίες εναντίον του πρώην φίλου της για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE