ΠΑΦΟΣ: Απειλές με πιστόλι εναντίον 48χρονης Κύπριας και ξυλοδαρμός 52χρονου Κύπριου από δύο αλλοδαπούς - Τους ψάχνει η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Απειλές με πιστόλι εναντίον 48χρονης Κύπριας και ξυλοδαρμός 52χρονου Κύπριου από δύο αλλοδαπούς - Τους ψάχνει η Αστυνομία

Στην έκδοση δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης εναντίον αλλοδαπών ηλικίας 35 και 38 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ,γύρω στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 14/12, ο πρώτος να πήγε σε κατάστημα internet που διατηρεί 52χρονος Κύπριος και απείλησε με πιστόλι 48χρονη Κύπρια υπάλληλο του.

Ο δεύτερος φέρεται να κτύπησε τον 52χρονο προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη για επαγγελματικές διαφορές που προέκυψαν σχετικά με εταιρεία που είχαν στο παρελθόν και διαλύθηκε προ τριετίας.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση ενώ διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο προσώπων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE