Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ!

Ο Ελλαδίτης Γιώργος Κάκκο, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα από τον ΠΑΟΚ, αποτελεί παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρη Λάζου.

Όπως ανέφερε ακόμη, δεν υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” τη δεδομένη στιγμή για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, όμως συνεχίζεται το ψάξιμο και η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που είναι ήδη στη σχετική λίστα από την τεχνική ηγεσία, για τις τέσσερις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE