Αυτή είναι η νέα κάτοχος του Σουνταμερικάνα! (video)

Αυτή είναι η νέα κάτοχος του Σουνταμερικάνα! (video)

Η Ιντεπεντιέντε είναι η νέα κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι με τη Φλαμένγκο, έφυγε ισόπαλη από τη Βραζιλία.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της σηκώνει το Κόπα Σουνταμειρκάνα η Ιντεπεντιέντε, μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Φλαμένγκο.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Αργεντινοί είχαν επικρατήσει με 2-1 στο γήπεδό τους και το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Βραζιλία, τους χάρισε το τρόπαιο.

Η Φλαμένγκο ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον επαναληπτικό και κατάφερε να προηγηθεί με τον Λούκας Πεκετά στο 30′, ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκο και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Στο 94′ αποβλήθηκε για τη Φλαμένγκο ο Κουεγιάρ.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE