Ο λόγος που ο Σωτήρης Καϊάφας δεν ήθελε να παίζει στην Εθνική Κύπρου

Ο λόγος που ο Σωτήρης Καϊάφας δεν ήθελε να παίζει στην Εθνική Κύπρου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας είναι ο μεγάλος φιλοξενούμενος του Κώστα Μαλέκκου, στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0).

Ο Σωτήρης Καϊάφας, την μεγάλη του καριέρα την έκανε με το «τριφύλλι» στο στήθος, όμως είχε και λίγες συμμετοχές στην Εθνική Κύπρου, με τον παλαίμαχο “άσσο” της Ομόνοιας να αποκαλύπτει on air γιατί δεν ήθελε να πηγαίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Δεν ήθελα να πηγαίνω στην Εθνική. Παίζαμε με μεγαθήρια και ήμασταν συνέχεια σε άμυνα. Τι να έκανα μόνο μου; Δεν ήθελα να πάω αφού γινόμουν ρεζίλι»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE