Η Ανόρθωση πάει… χωρίς Παλάνγκα στο Τσίρειο

Η Ανόρθωση πάει… χωρίς Παλάνγκα στο Τσίρειο

H Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Παρασκευής ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «Κυρία» ο Παλάνγκα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος προπονήθηκαν ατομικά και ως εκ τούτου έμειναν αμφότεροι εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι στην Λεμεσό.

Ο Ρόνι Λέβι ωστόσο είδε όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά με τον Ισραηλινό τεχνικό να ετοιμάζει το πλάνο για το «διπλό» κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE