Η Ανόρθωση πάει… χωρίς Παλάνγκα στο Τσίρειο

Η Ανόρθωση πάει… χωρίς Παλάνγκα στο Τσίρειο

H Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Παρασκευής ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «Κυρία» ο Παλάνγκα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος προπονήθηκαν ατομικά και ως εκ τούτου έμειναν αμφότεροι εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι στην Λεμεσό.

Ο Ρόνι Λέβι ωστόσο είδε όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά με τον Ισραηλινό τεχνικό να ετοιμάζει το πλάνο για το «διπλό» κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE