Εκτέλεσαν ηλικιωμένο με καραμπίνα στο Κορωπί – Εντοπίστηκε νεκρός στο μαντρί του

Εκτέλεσαν ηλικιωμένο με καραμπίνα στο Κορωπί – Εντοπίστηκε νεκρός στο μαντρί του

Νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα σε αύλιο χώρο ποιμνιοστασίου στην θέση  Πράρι στο Κορωπί, εντοπίστηκε ένας άνδρας ηλικίας 71 ετών.

Ο εντοπισμός του πτώματος έγινε στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκεύης 15/12.

 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άνδραςεκτελέστηκε από τον δολοφόνο του με τον οποίο είτε είχαν ραντεβού, είτε γνώριζε ότι θα βρισκόταν στο σημείο και τον επισκέφθηκε με σκοπό την δολοφονία. Το θύμα είχε δεχτεί έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Πηγές από την ασφάλεια εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών του θύματος με τον εκτελεστή του, τον οποίον και αναζητούν. Την προανάκριση έχει αναλάβει η ασφάλεια.

ΑΠΟ NEWSPOST.GR 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.