ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακριά από την «παγίδα» προβλημάτων της αντιπάλου και της αγωνίας μέχρι τέλους (γράφημα)

Μακριά από την «παγίδα» προβλημάτων της αντιπάλου και της αγωνίας μέχρι τέλους (γράφημα)

Θέλοντας να μην… εφησυχαστεί από τις πρόσφατες εξελίξεις στην αντίπαλο ομάδα, με μαζεμένες αποχωρήσεις από το δυναμικό του Άρη και έχοντας ως «παραδείγματα» τους αγώνες που δεινοπάθησε να κερδίσει κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, η Ανόρθωση ταξιδεύει στη Λεμεσό και στο Τσίρειο Στάδιο για ν’ αντιμετωπίσει η ώρα 16:00 τον Άρη για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας, η προετοιμασία της «Κυρίας» βασίστηκε αρκετά σε δουλειά στο τελείωμα των φάσεων, στο εύκολο γκολ, κάτι που φαίνεται και στα παιχνίδια πρωταθλήματος ότι είναι ένα πρόβλημα που… βασανίζει.

Ζητούμενο απέναντι στον Άρη είναι το διπλό, οι τρεις βαθμοί, το πάτημα – έστω και προσωρινά – στην κορυφή, αλλά να μην «κοψοχολιάσει» για ακόμη μία φορά της φιλάθλους της η Ανόρθωση.

Δεδομένες απουσίες από το απογευματινό παιχνίδι για τον Ρόνι Λέβι είναι οι Παλάνκα και Παπαδόπουλος.

Πιθανό σχήμα ο Αρούς κάτω από τα δοκάρια, Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας, Πράνιτς και Σιβού στα αμυντικά άκρα, Γκάντσεφ και Βίκτορ ως ανασταλτικά χαφ, Ράγιος σε ρόλο οργανωτή, Αμπντουλάγιεφ και Σισέ στις πτέρυγες, με Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Η ώρα και το ότι υπάρχουν αρκετοί Ανορθωσιάτες στη Λεμεσό φέρουν αρκετό κόσμο της «Κυρίας» να είναι το απόγευμα στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top