Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας ο ενας εκ των δυο Σέρβων εκτελεστών

Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας ο ενας εκ των δυο  Σέρβων εκτελεστών

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 15/12 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 43χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, από τον Ιούνιο του 2017. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον ένα εκ των δυο Σέρβων εκτελεστών ο οποίοι εμπλέκονται στην σχεδιαζόμενη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί στα Σκόπια, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από τις κυπριακές αρχές. 

Εναντίον του, διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE