«Τρίζει» η καρέκλα της Ελίτας; – Έντονος προβληματισμός στο ΡΙΚ για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής της (ΦΩΤΟ)

«Τρίζει» η καρέκλα της Ελίτας; – Έντονος προβληματισμός στο ΡΙΚ για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής της (ΦΩΤΟ)

Η «Γυναικεία Υπόθεση» που παρουσιάζει φέτος η Ελίτα Μιχαηλίδου με τη Μαριλένη Σταύρου και την Κωνστάντια Δημητριάδου δεν έπιασε τόπο!

Ούτε στις γυναίκες, ούτε στις υπόλοιπες κατηγορίες του τηλεοπτικού κοινού που γύρισε την πλάτη στο απογευματινό μαγκαζίνο του κρατικού καναλιού και το… καταδίκασε σε μονοψήφια ποσοστά.

Πληροφορίες εντός ΡΙΚ αναφέρουν ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός στο ίδρυμα για τις κακές επιδόσεις της εκπομπής και γίνονται σκέψεις για αλλαγή της σύνθεσης της ομάδας, αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE