«Τρίζει» η καρέκλα της Ελίτας; – Έντονος προβληματισμός στο ΡΙΚ για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής της (ΦΩΤΟ)

«Τρίζει» η καρέκλα της Ελίτας; – Έντονος προβληματισμός στο ΡΙΚ για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής της (ΦΩΤΟ)

Η «Γυναικεία Υπόθεση» που παρουσιάζει φέτος η Ελίτα Μιχαηλίδου με τη Μαριλένη Σταύρου και την Κωνστάντια Δημητριάδου δεν έπιασε τόπο!

Ούτε στις γυναίκες, ούτε στις υπόλοιπες κατηγορίες του τηλεοπτικού κοινού που γύρισε την πλάτη στο απογευματινό μαγκαζίνο του κρατικού καναλιού και το… καταδίκασε σε μονοψήφια ποσοστά.

Πληροφορίες εντός ΡΙΚ αναφέρουν ότι επικρατεί έντονος προβληματισμός στο ίδρυμα για τις κακές επιδόσεις της εκπομπής και γίνονται σκέψεις για αλλαγή της σύνθεσης της ομάδας, αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE