LIVE: Στην Ολομέλεια της Βουλής τα «καυτά» ζητήματα - Επί τάπητος φορολογική μεταρρρύθμιση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών
Ενώπιον έκτακτης συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής τίθενται σήμερα δύο σημαντικά ζητήματα.

Είναι οι πρόσφατες αποδεσμεύσεις των Σανγκόι και Κάκκο. Πέρα αυτών, όμως, υπάρχουν τα προβλήματα των παικτών που υποβλήθηκαν σε επέμβαση, Παρκ και Μονογιάν, ενώ είναι και ο τραυματίας Βοσκανιάν καθώς και οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος και Μιντίκκης.
Με όλα αυτά τα προβλήματα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ζήτησε από τους παίκτες που έχει στη διάθεση του να έχουν αυτοσυγκέντρωση καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να μην φοβηθούν σε καμία περίπτωση τον ΑΠΟΕΛ, να υπερβάλουν εαυτό και να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πιθανό σχήμα για τον Ελλαδίτη κόουτς είναι Κίρεφ κάτω από τα δοκάρια, Γκράσι και Κούσουλος ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Καρό και Κορέϊα στα αμυντικά άκρα, Λεμέσιος, Νταχαχού και Ρέινολντς στον χώρο του κέντρου, με Πόλιανετς, Μπριζίντο και Μακρίεφ στην επιθετική γραμμή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




