ΠΑΦΟΣ: Του έβαλαν τη βόμβα αλλά δεν πυροδοτήθηκε! Τυχερός ο 28χρονος – Αναζητούνται οι δράστες

ΠΑΦΟΣ: Του έβαλαν τη βόμβα αλλά δεν πυροδοτήθηκε!  Τυχερός ο 28χρονος – Αναζητούνται οι δράστες

 Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 16/12 κάτω από το αυτοκίνητο 28χρονου από την Πάφο ο οποίος όμως δεν είχε εκραγεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 28χρονου και ο μηχανισμός κάτω από το όχημα.

Ο 28χρονος ευτυχώς αντιλήφθηκε τον εκρηκτικό μηχανισμό  το πρωί πριν ακόμη εισέλθει στο όχημα του και να το ξεκινήσει.

Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία καθώς και το ΤΑΕ Πάφου. Στην σκηνή κλήθηκε και πυροτεχνουργός.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός  παραλήφθηκε και οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται έτσι ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE