ΛΕΜΕΣΟΣ: Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια ο 20χρονος για τους υπνόσακους – Ύποπτες κινήσεις οδήγησαν στη σύλληψη του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια ο 20χρονος για τους υπνόσακους – Ύποπτες κινήσεις οδήγησαν στη σύλληψη του

Έκοβε ύποπτες βόλτες σε περιοχή στα Πολεμίδια τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12 και λίγο αργότερα αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, για αυτόφωρο αδίκημα αφού στη κατοχή του βρέθηκαν υπνόσακοι, τρύπανάκι και μαχαίρι.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο 20χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή στα Πολεμίδια να κινείται ύποπτα τα ξημερώματα, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν πλησίον του υπόπτου δύο υπνόσακοι, ένα τρυπανάκι, γάντια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, σακίδιο πλάτης και ποδήλατο.

Ο νεαρός συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε το Σάββατο 16/12, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE