Πεζοδρομοποιείται για τις γιορτές το εμπορικό κέντρο Λάρνακας

Πεζοδρομοποιείται για τις γιορτές το εμπορικό κέντρο Λάρνακας

Πεζοδρομοποιείται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «οι οδοί Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη και τμήμα της Λόρδου Βύρωνος θα γίνουν πεζόδρομοι ούτως ώστε να γίνει μια ενιαία αγορά και η διέλευση των πεζών να γίνεται πιο ομαλά. Η πεζοδρομοποίηση αρχίζει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 2.00 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το βράδυ, την Κυριακή 24/12/2017 και το Σάββατο 30/12/2017 από τις 7.00 το πρωϊ μέχρι τις 21.00 το βράδυ».

Για το λόγο αυτό «πέραν των δημοτικών χώρων στάθμευσης, θα προσφέρονται ως χώροι στάθμευσης οχημάτων, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Κ.Α., το Κοινοτικό Κέντρο, όπως επίσης και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο. Η πρόσβαση προς το χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνος θα επιτρέπεται».

Σημειώνεται ότι «κατά την περίοδο των ρυθμίσεων αυτών θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων, ενώ η στάθμευση επί των συγκεκριμένων οδών, απαγορεύεται καθόλη τη διάρκεια της πεζοδρόμησης».

Αναφέρεται ακόμα ότι «η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται και το κοινό καλείται όπως συνεργάζεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των Λειτουργών της Τροχονομικής Υπηρεσίας».

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE