ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ελεύθερη η Ελληνοκύπρια – Στη φυλακή οι άλλοι δύο για κατοχή κάνναβης

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ελεύθερη η Ελληνοκύπρια – Στη φυλακή οι άλλοι δύο για κατοχή κάνναβης

Ελεύθερη αφέθηκε, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα, η μία Ελληνοκύπρια η οποία είχε συλληφθεί από την ψευδοαστυνομία των κατεχομένων, στις 5 Δεκεμβρίου, μαζί με άλλους 2 νεαρούς Ελληνοκυπρίους, για υπόθεση ναρκωτικών.

Η νεαρή Ελληνοκύπρια μεταφέρθηκε στο ψευδοδικαστήριο της Κερύνειας μαζί με τους άλλους δύο την Παρασκευή 15/12, όπου δεν αποδεικτικέ, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα, σύνδεση της με την υπόθεση. 

Όσον αφορά τους άλλους δύο νεαρούς Ελληνοκυπρίους, στον ένα έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 μηνών και στον δεύτερο ενός μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι 3 Ελληνοκύπριοι, συνελήφθησαν από την ψευδοαστυνομιά, αφού σε έλεγχο στο όχημα τους βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.