Μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση ο Πουρσαϊτίδης!

Μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση ο Πουρσαϊτίδης!

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να νιώθουν περήφανοι για την απόδοση τους, παρά το άτυχο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, πολύ καλή εμφάνιση, χωρίς αντιποδόσφαιρο, εναντίων μιας τεράστιας ομάδας μέσα στο ΓΣΠ. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές μου είναι ότι πρέπει να νιώθουν περήφανοι και να φύγουν στεναχωρημένοι.

Κέρδισε δίκαια ο ΑΠΟΕΛ, εμείς προχωράμε, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα μου, αποκτάμε αυτοπεποίθηση, το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα και κάνω έκκληση στους φιλάθλους μας να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα, με εμφανίσεις όπως τις σημερινής μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE