Σχέδιο επίθεσης κατά του Ερντογάν εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα

Σχέδιο επίθεσης κατά του Ερντογάν εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα

Λεπτομερές σχεδιάγραμμα για επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εντόπισε η Αντιτρομοκρατική μέσα σε ένα από τα διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν οι εννέα Τούρκοι της οργάνωσης DHKP-C οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αθήνα στα τέλη Νοεμβρίου.

Σε ένα από τα διαμερίσματα εντοπίστηκε μία αυτοσχέδια ρουκέτα, ένα όπλο και ένα εγχειρίδιο κανόνων μυστικότητας που έπρεπε να ακολουθούν τα μέλη της οργάνωσης.

Στο σχέδιο χτυπήματος του κ. Ερντογάν, το οποίο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο Τούρκος Πρόεδρος έχει τον κωδικό “Σκορπίος”, χωρίς όμως να προκύπτει με σαφήνεια το σημείο στο οποίο σχεδιαζόταν να γίνει η επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι εννέα Τούρκοι βρίσκονται υπό κράτηση αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης. Οι ίδιο αρνούνται τις κατηγορίες και καταγγέλλουν άγριο ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της κράτησής τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE