ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ατάκα του Γκαούτσο… που έκανε τον Ρονάλντο να «σκάσει» στα γέλια!(video)

Η ατάκα του Γκαούτσο… που έκανε τον Ρονάλντο να «σκάσει» στα γέλια!(video)

Την πεποίθησή του ότι υπήρξε σπουδαιότερος από τον Ρονάλντο εξέφρασε ο τεχνικός της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο, με τον Κριστιάνο να το ακούει και να ξεσπά στα γέλια!

Tο νικητήριο γκολ και το γέλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν οι απαντήσεις του στον τεχνικό της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο, που υποστήριξε ότι υπήρξε καλύτερος παίκτης από τον Πορτογάλο.

Πρώτα σκόραρε από εκτέλεση φάουλ απέναντι στους Βραζιλιάνους, χαρίζοντας ένα ακόμη Διηπειρωτικό στην Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα γέλασε γεμάτος ειρωνεία στη συνέντευξή του μετά το ματς.

«Δεν ξέρω τι να πω στον Ρενάτο Γκαούτσο, δεν αξίζει να του απαντήσω, σκόραρα και είμαι χαρούμενος. Η καλύτερη απάντηση είναι το γέλιο μου.

Κοίταξα το βιογραφικό του από περιέργεια και ήταν πραγματικά εξαιρετικό», τόνισε ο Πορτογάλος.

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top