Τα δεδομένα με Μπριτζίτο, Κορέια και Γκράσι

Τα δεδομένα με Μπριτζίτο, Κορέια και Γκράσι

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη έκαναν ότι μπορούσαν για να πάρουν βαθμολογικό κέρδος αλλά λύγισαν στο φινάλε.

Από πλευράς «ερυθρολεύκων» υπάρχουν παράπονα για τη φάση του δεύτερου γκολ, όπου φαίνεται να προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, όμως δεν μένουν εκεί. Κρατούν την πολύ καλή παρουσία αρκετών νεαρών που αγωνίστηκαν και βλέπουν πλέον την αναμέτρηση με τη Δόξα.

Ένα θέμα που απασχολεί τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» είναι τα όσα φημολογούνται για διάφορους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Λέχθηκε για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Μπριτζίτο. Επίσημα στη Νέα Σαλαμίνα δεν έχουν κάποια προσέγγιση από ομάδα για τον Πορτογάλο ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν γνωρίζει κάτι. Για τον Κορέια αν υπάρξει ενδιαφέρον θα πρέπει να αποζημιωθεί η ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του αν και εφόσον συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, κάτι που αναμένεται να γίνει.

Τέλος, ο Γκράσι είναι δεδομένο ότι φεύγει για την Κέρκυρα μιας και υπάρχει συμφωνία, με τη Νέα Σαλαμίνα να βάζει και ένα μικρό ποσό στα ταμεία της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.